شنبه

به اطلاع می رساند پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان در راستای ماموریت خود در حوزه آموزش و دانش افزایی مهارت های کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران و جامعه هدف ایثارگری و همچنین تاکیدات ریاست عالی بنیاد شهید مبنی بر بروزرسانی دانش در کارکنان بنیاد شهید،  اقدام به برگزاری کنفرانس علمی یک روزه به صورت آنلاین می نماید.

Modiriat ehsasat manfi

در تاریخ 10 اردیبهشت ماه چهارمین دوره دانش افزایی مهارت های شناختی و ارتباطی با تمرکز بر مدیریت احساسات منفی با حضور اساتید و متخصصین این حوزه از ساعت 13 الی 15 برگزار خواهد گردید. در این کنفرانس بر شنایی احساسات منفی، ویژگی احساسات منفی و روش های مدیریت و درمان این احساسات منفی که به شدت بر روی کیفیت زندگی افراد در محیط خانوادگی و شغلی تاثیرگذار هستند صحبت خواهد شد و در پایان روش های کاربردی مدیریت این احساسات ارائه می گردد. گروه های هدف در این کنفرانس شامل کلیه کارکنان بنیاد شهید و همچنین متخصصین فیزیوتراپی، کاردرمانی، پزشکان عمومی، مددکاران اجتماعی، روانشناسان، بینایی سنجی، شنوایی سنجی و گفتار درمانی (از طریق سایت آموزش مداوم با شناسه 213909) می باشند.

لازم به ذکر است این جلسات به صورت مستمر ادامه خواهد داشت و امتیاز ویژه ای برای کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران خواهد داشت. همچنین شرکت در این جلسات برای عموم آزاد می باشد.

همکاران محترم بنیاد جهت ثبت نام از این لینک وارد فرم ثبت نام شوند.

آدرس و لینک ورود به وبینار: https://www.skyroom.online/ch/jmerc/isaar

توجه: برنامه برای ثبت نام  مشمولان در سامانه آموزش مداوم پزشکی (https://ircme.ir)  در دسترس قرار خواهد گرفت.

نام رشته  امتیاز
پزشکان عمومی/ دکترا حرفه ای (1510) 2