پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان

 

تغييرات ساختار سنی جمعيتی 30 ساله در ایثارگران: نگاهی به گذشته، حال و آینده

 این مطالعه  با هدف پیش بینی تغییرات 30 ساله (گذشته،حال، و آینده) در ساختار سنی ایثارگران به منظور امکان برآورد میزان نیازهای خدمات بهداشتی درمانی، تعیین و اولویت بندی این نیازها برای سالهای آتی و برنامه ریزی ارائه خدمات مناسب و اختصاصی آنها طراحی و اجرا شده است. 

 

کسب مهارت و مدیریت بیماری‌ها و سندروم‌های سالمندی

 
به منظور دستیابی به سالمندی سالم و موفق پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان، دوره‌ آموزش مهارت‌های حرفه‌ای سالمندیاری، دوره‌های هدفمند به ارائه کنندگان خدمات سلامت و توانمند سازی سالمند و مراقبین سالمند را برگزار میکند.

 

نیازسنجی سلامت جمعیت ایثارگران

 
این مطالعه با هدف نیازسنجی سلامت جسمی و روانی جانبازان از جمعیت ایثارگران، تدوین و طراحی شده است.  این پژوهش کیفی، اکتشافی و توصیفی در افق زمانی تک مقطعی و با شیوه گردآوری داده ها از طریق  استفاده از  بررسی اسناد و پانل خبرگان به احصائ نیازهای سلامت جانبازان پرداخته است.

آمار سایت

  • کاربران 3
  • مطالب 447
  • نمایش تعداد مطالب 2411911

آخرین خبر

کنفرانس علمی تازه های سلامت در اورولوژی و سالمندی

 وبینار ارولوژی آرم دانشگاهها2 به اطلاع می رساند کنفرانس علمی یکروزه تازه های سلامت در اورولوژی و سالمندی ویژه پزشکان پایش سلامت با حضور اساتید و سخنرانان متخصص در این حوزه در تاریخ 19 اردیبهشت ماه 1404 بصورت وبینار از ساعت 9 الی12 صبح برگزار خواهد گردید.

گروه های هدف در این کنفرانس شامل پزشکان عمومی، طرح پزشک خانواده، متخصصین اورولوژی، عفونی، جراحی عمومی، طب سالمندی، داخلی، پوست، پزشکی اجتماعی، کارشناسان پرستاری، پرستاری اتاق عمل خواهد بود. 

توجه:

مشمولین آموزش مداوم توجه نمایند برای ثبت نام در سایت آموزش مداوم پزشکی وزارت بهداشت برنامه با شناسه (232883) از ساعت 20 روز چهارشنبه 10 اردیبهشت ماه 1404 در دسترس قرار خواهد گرفت. 

Featured

گزارش کنفرانس بازتوانی عصبی -کمر درد

 

برگزاری کنفرانس علمی ادواری «بازتوانی بیماری های عصبی – کمر درد»

اولین جلسه کنفرانس علمی از سلسه جلسات بازتوانی عصبی با عنوان «بازتوانی بیماری های عصبی – کمر درد» در تاریخ 30 فروردین ماه 1403 با حضور بیش از 100 نفر شرکت کننده و با ارائه پرفسور علی گرجی رییس پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان، دکتر رامین کردی استاد تمام دانشگاه تهران و فوق تخصص پزشکی ورزشی و خانم مریم پناهی بخش کارشناس ارشد آسیب شناسی ورزشی و با حضور کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران، پزشکان، پرستاران، متخصصین کاردرمانی و مددکاران اجتماعی برگزار شد.

 در ابتدای این جلسه پرفسور علی گرجی به اهمیت بازتوانی عصبی، آمار آن در ایران و جهان، و بحث بازتوانی عصبی در کمر درد اشاره کردند. نزدیک به 10 درصد جمعیت جهان از کمر درد رنج می برند و با توجه به افزایش تمایل مردم به سبک زندگی ماشینی، عدم تحرک و پیر شدن جامعه این رقم تا سال 2050 بالغ بر 800 میلیون نفر از جمعیت جهان را در بر می گیرد. هم چنین ایشان اشاره کردند برای جلوگیری از آسیب عصبی و بهبود کمر درد مزمن پیشگیری بهترین راه حل می باشد.

در ادامه دکتر رامین کردی در رابطه با مسئله کمر درد و انواع روش های درمانی آن ارائه موضوع نمودند. کمر درد مسئله ای چند عاملی است و فاکتورهای متنوعی مانند ارتروز، شغل های پرفشار، ژنتیک، بیماری های روانشناختی مانند افسردگی و اضطراب، تنگی کانال نخاعی، خواب کم و فعالیت بدنی کم می توانند منشا آن باشند. در ادامه ایشان اشاره نمودند که شایع ترین علت کمردرد به دو صورت بیرون زدگی دیسک و تنگی کانال نخاع می باشد و بین 90-97 درصدکمر درد ها در ناحیهبالای زانو و در خود کمر هستند و 3-10درصد کمر دردها در ناحیه زیر زانو هستند. همچنین ایشان اشاره کردند که در ایران کمر درد دارای رتبه سوم در بین بیماری های شایع می باشد. در پایان ایشان به مراحل تشخیص، درمان، و بازگشت به کار و همچنین باورهای غلط در ارتباط با کمردرد نظیر عدم تحرک در حین درد پرداختند. در ادامه خانم مریم پناهی بخش انواع روش های درمانی و حرکات اصلاحی را به صورت کاملا عملی (بصورت فیلم های آموزشی) ارائه نمودند. این روش ها شامل تمرینات قدرتی، هوازی، ایروبیک و راه رفتن آرام و دویدن می شود.

 لازم به ذکر است این جلسات به صورت مستمر هر هفته 5 شنبه ادامه خواهد داشت و امتیاز ویژه ای برای کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران خواهد داشت. اطلاعات تکمیلی و همچنین اسلاید ها و فیلم های آموزشی استفاده شده در جلسات روزهای  آتی بارگزاری خواهد شد.

ezterabzodaee 1 

 ezterabzodaei 2

impacts of landmine iran

مجموعه مقالات…