جستجو

 
جمعه
ارديبهشت
1403
07
 

برگزاری دومین جلسه از هم اندیشی های دوره ای «دانش افزایی مهارت های شناختی و ارتباطی»

edu 400b 1دومین جلسه از سلسله دوره های دانش افزایی مهارت های شناختی و ارتباطی جهت افزایش دانش مهارت های شناخنی و ارتباطی در کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین افزایش رضایت مندی جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران در تاریخ 30 بهمن ماه 1402 از ساعت 13 الی 15 برگزار خواهد شد. جامعه هدف اصلی این دوره ها که بصورت مجازی برگزار می گردد کلیه کارکنان و همکاران کادر درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران می باشند و درصورت وجود ظرفیت شرکت در آن برای عموم آزاد خواهد بود. در این دوره درباره دو مهارت ارتباط غیر کلامی و مهارت گوش دادن فعال صحبت خواهد شد که در نهایت می تواند علاوه بر کمک به کارکنان جهت بهبود مهارت های زندگی و کاهش فرسودگی شغلی در افزایش رضایت مندی فردی و شغلی موثر باشد.

لازم بذکر است گواهی شرکت در برنامه نیز برای همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران که در سایت پژوهشکده ثبت نام نموده باشند صادر خواهد شد.

جهت صدور گواهی شرکت در برنامه، ثبت نام در هر جلسه از برنامه برای همکاران  بنیاد الزامی میباشد.

همکاران محترم بنیاد جهت ثبت نام از این لینک وارد فرم ثبت نام شوند.

  ضمنا این برنامه دارای امتیاز باز آموزی برای گروه مشمولان مذکور در سامانه آموزش مداوم جامعه پزشکی (به شرح جدول زیر)با شناسه 211619 بوده و ثبت نام در آن رایگان است.

آدرس و لینک ورود به وبینار https://www.skyroom.online/ch/jmerc/isaar کنفرانس علمی دانش افزایی مهارت های شناختی و ارتباطی

زمان فعال سازی جلسه و شروع برنامه روز دوشنبه 1402/11/30 از ساعت 12

توجه:

برنامه برای ثبت نام  مشمولان در سامانه آموزش مداوم پزشکی روز یکشنبه  29 بهمن  از ساعت 10 صبح در دسترس قرار خواهد گرفت.      https://ircme.ir

 گروه های هدف در برنامه آموزش مداوم  کنفرانس علمی دانش افزایی مهارت های شناختی و ارتباطی

گروه هدف

مقطع رشتــه

نـــام رشتــه

پزشكان عمومي

دکترای حرفه ای

پزشکان عمومی

توانبخشي

کارشناسی

اعضاي مصنوعي و وسايل كمكي

کارشناسی

کار درمانی

کارشناسی ارشد

کار درمانی

گفتار درماني و شنوايي شناسي

کارشناسی

گفتار درمانی

کارشناسی

شنوایی شناسی

کارشناسی ارشد

شنوایی شناسی

کارشناسی ارشد

گفتار درمانی

روانشناسي و مشاوره

کارشناسی

روانشناسي باليني

کارشناسی

روانشناسي عمومي

کارشناسی

مشاوره

کارشناسی

روانشناسي و آموزش كودكان استثنايي

کارشناسی ارشد

روانشناسي باليني

کارشناسی ارشد

روانشناسي عمومي

کارشناسی ارشد

مشاوره

کارشناسی ارشد

روانشناسي باليني كودك و نوجوان

کارشناسی ارشد

روانشناسي و آموزش كودكان استثنايي

مددكاري اجتماعي

کارشناسی

مددكاري اجتماعي

کارشناسی

علوم اجتماعي

کارشناسی ارشد

مددكاري اجتماعي

 


 

 IMG 7536برگزاری کنفرانس علمی دوره ای دانش افزایی مهارت‌های شناختی و ارتباطی

اولین جلسه وبیناری دانش افزایی مهارت‌های شناختی و ارتباطی در تاریخ ۹ بهمن ماه با حضور 320 نفر شرکت کننده و با ارائه پرفسور علی گرجی رییس پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان، خانم دکتر فرزانه وفایی استادیار علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد و آقای جواد مومنی دانشجوی دکتری علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود و با حضور کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران، روانشناسان و مشاوران و مددکاران اجتماعی و توانبخشی و از دانشگاه های سراسر ایران از جمله دانشگاه مشهد، دانشگاه تربت جام، دانشگاه اهواز برگزار شد.

 در این کنفرانس ابتدا دکتر گرجی ضمن اشاره به اهمیت موضوع ارتباط موثر که در قالب رشته‌های جدید در بسیاری از دانشگاه‌های مطرح دنیا تدریس می شود، در خصوص تقویت ارتباطات موثر و تاثیرات مثبتی که بر زندگی فردی شامل ایجاد روابط فردی، حل تعارض، هوش عاطفی، کاهش استرس، ابراز وجود، بهبود سلامت روان و توسعه شخصی پیشرفته و زندگی شغلی افراد شامل مهارت حل مسئله، پیشرفت شغلی، همکاری تیمی، حل تعارض، ایجاد روابط همکاری، افزایش سلامت فرد در محل کار و ارتقای سرویس دهی به مراجعان صحبت کردند.

همچنین ایشان فرمودند که ۷۰ درصد اضطراب‌ها و استرس‌های کودکان و نوجوانان ناشی از عدم استفاده صحیح از شبکه‌های اجتماعی می‌باشد که اخیرا در کشورهایی مانند آلمان، فرانسه و انگلیس به آموزش‌های موثر از شبکه های اجتماعی پرداخته شده است.

ادامه مطلب...

برگزاری کنفرانس علمی دانش افزایی مهارت های شناختی و ارتباطی

A4 12اولین جلسه از سلسله دوره های دانش افزایی مهارت های شناختی و ارتباطی جهت افزایش رضایت مندی جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران در تاریخ 9 بهمن ماه 1402 از ساعت 13 الی 15 با حضور و خوش آمدگویی ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران آقای دکتر قاضی زاده هاشمی برگزار خواهد شد. جامعه هدف اصلی این دوره ها که بصورت مجازی برگزار می گردد کلیه کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران می باشد اما شرکت در آن برای عموم آزاد می باشد. این آموزش­ ها شامل خودآگاهی، همدلی، حل مسئله، تفکر خلاق، مهارت تفکر نقادانه، دوره های کاهش اضطراب، مدیریت هیجانات و خشم و مهارت های شناختی می باشد که در نهایت می تواند علاوه بر کمک به کارکنان جهت بهبود مهارت های زندگی و کاهش فرسودگی شغلی در افزایش رضایت مندی ایثارگران عزیز مثمر ثمر باشد. این جلسات بصورت 2 هفته یکبار برگزار می گردد و در پایان به شرکت کنندگان گواهی معتبر حضور در دوره اهدا می گردد.

ضمنا این برنامه دارای امتیاز باز آموزی برای گروه مشمولان مذکور در سامانه آموزش مداوم جامعه پزشکی  با شناسه 209620 میباشد و ثبت نام در آن رایگان است.

لازم بذکر است گواهی شرکت در برنامه برای همکاران بنیاد که در سایت پژوهشکده  ثبت نام نموده باشند صادر خواهد شد.

آدرس کلاس: https://lms.classway.ir/isaar

زمان فعال سازی روز دوشنبه  1402/11/09 از ساعت 12


hot Line

جلسه هم اندیشی راه اندازی خطوط صدای مشاور(هات لاین) با حضور مدیر کل دفتر مددکاری و مشاوره جناب آقای دکتر بزرگی، مدیر کل مراجعات و پاسخگویی ایثارگران جناب آقای افجه ای، نماینده مرکز حراست جناب آقای رجبی، نماینده اداره کل بازرسی، ارزیابی عملکرد، رسیدگی به شکایات و پاسخگویی جناب آقای یزدانی،   نماینده معاونت سلامت و توانمند سازی اجتماعی جناب آقای سیانی، معاون بهداشت و درمان شهرستانهای استان تهران خانم دکتر قاسمی، نماینده مرکز آمار و فناوری اطلاعات جناب آقای قاسمی، سرپرست پژوهشکده مهندسی وعلوم پزشکی جانبازان پرفسورگرجی و جمعی از مدیران و کارشناسان در تاریخ 17دی ماه درسالن شهید رهنمون پژوهشکده مهندسی وعلوم پزشکی جانبازان از ساعت 10 تا ظهر12 برگزار گردید.

در این جلسه ضمن معرفی طرح مذکور توسط پژوهشکده، مدعوین و مدیران ارشد بنیاد شهید وامور ایثارگران دیدگاه و نظرات خود را در خصوص اهمیت انجام این پروژه که با سابقه چندین ساله از سوی مرکز هاتف وحوزه مددکاری به اشکال دیگری صورت می‌گرفت به بحث و تبادل نظر گذاشتند.

جناب آقای دکترگرجی سرپرست پژوهشکده به ضرورت انجام این طرح با توجه به تاکید و درخواست ریاست عالی سازمان اشاره داشتند و با ذکر اثر بخشی آن در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مدیریت بحران، از نمونه‌های اجرا شده در سایر سازمان‌ها مواردی را ذکر کردند.

در پایان تاکید شد این طرح  تحت نظارت پژوهشکده به صورت پایلوت درشهرستانهای استان تهران برگزار شود. همچنین پیشنهاد شد مرکز تلفن پژوهشکده به جهت بستر مناسب و آماده دراختیار عوامل اجرایی (روانشناسان و مشاوران) صدای مشاور قرارگیرد.  

 

Diagnosis PTSD

جلسه هم اندیشی درخصوص درمان جانبازان با تشخیص PTSD درتاریخ 13دی ماه در پژوهشکده مهندسی وعلوم پژشکی جانبازان باحضور مدیران ارشد معاونت سلامت و توانمند سازی اجتماعی و سرپرست و اعضای پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان ازساعت 9 الی 10 صبح در سالن شهید رهنمون پژوهشکده برگزارشد.

در این جلسه بر لزوم تشکیل تیم‌های تخصصی و همچنین تدوین پروتکل درمانی بیماران مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) و روش‌های نوین درمان و آموزش‌های تخصصی تاکید گردید.

تهیه و تنظیم پروتکل های درمانی و ثبت اطلاعات بیماران بصورت آنلاین از ضرورت های انجام این طرح و راه اندازی آن تا پایان سال جاری جزو اهداف پژوهشکده می‌باشد.