دوشنبه

برگزاری کنفرانس علمی دانش افزایی مهارت های شناختی و ارتباطی

A4 12اولین جلسه از سلسله دوره های دانش افزایی مهارت های شناختی و ارتباطی جهت افزایش رضایت مندی جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران در تاریخ 9 بهمن ماه 1402 از ساعت 13 الی 15 با حضور و خوش آمدگویی ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران آقای دکتر قاضی زاده هاشمی برگزار خواهد شد. جامعه هدف اصلی این دوره ها که بصورت مجازی برگزار می گردد کلیه کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران می باشد اما شرکت در آن برای عموم آزاد می باشد. این آموزش­ ها شامل خودآگاهی، همدلی، حل مسئله، تفکر خلاق، مهارت تفکر نقادانه، دوره های کاهش اضطراب، مدیریت هیجانات و خشم و مهارت های شناختی می باشد که در نهایت می تواند علاوه بر کمک به کارکنان جهت بهبود مهارت های زندگی و کاهش فرسودگی شغلی در افزایش رضایت مندی ایثارگران عزیز مثمر ثمر باشد. این جلسات بصورت 2 هفته یکبار برگزار می گردد و در پایان به شرکت کنندگان گواهی معتبر حضور در دوره اهدا می گردد.

ضمنا این برنامه دارای امتیاز باز آموزی برای گروه مشمولان مذکور در سامانه آموزش مداوم جامعه پزشکی  با شناسه 209620 میباشد و ثبت نام در آن رایگان است.

لازم بذکر است گواهی شرکت در برنامه برای همکاران بنیاد که در سایت پژوهشکده  ثبت نام نموده باشند صادر خواهد شد.

آدرس کلاس: https://lms.classway.ir/isaar

زمان فعال سازی روز دوشنبه  1402/11/09 از ساعت 12