دوشنبه

اولین سمپوزیوم بین‌المللی PTSD توسط پژوهشکده مهندسی وعلوم پزشکی جانبازان و مرکز تحقیقات شفا برگزار گردید.

اختلال استرس پس از ضربه یا درگیری نظامی(PTSD) بیماریی است که طیف گسترده ای از جانبازان کشورمان را در بر می‌گیرد. افسردگی، بیخوابی، استرس، واکنش شدید فشار روانی و.... در حوزه PTSD موردمطالعه قرار می گیرد.ptsd2

پروفسور علی گرجی سرپرست پژوهشکده مهندسی وعلوم پزشکی جانبازان در راستای انتقال آخرین دانش و دستاوردهای جهانی در این زمینه و در جهت تشکیل یک گروه شاخص متخصص برای درمان بیماران مبتلا، که یکی از وظایف اصلی پژوهشکده می باشد، اقدام به برگزاری اولین سمپوزیوم بین‌المللی PTSD مزمن با حضور اندیشمندان ۱۲ دانشگاه معتبر جهان نموده است. در این گردهمایی که در تاریخ جمعه 3 آذر ماه 1402 بصورت مجازی برگزار گردید، بگونه‌ای متفاوت و خارج از برگزاری های مرسوم و کاملا علمی و آکادمیک برگذارشد. در این گردهمایی پروتکل های درمانی توسط اندیشمندان جهان ارایه گردید.

موضاعاتی از قبیل؛

۱. درمان مشکلات خواب در PTSD مزمن

۲. دارو درمانی در PTSD مزمن

۳. روان درمانی در بیماران PTSD مزمن و...