Featured

گزارش کارگاه بررسی و ارزیابی بالینی مفصل هیدرولیکی IR60 ساخت ایران

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان کارگاه بررسی و ارزیابی بالینی مفصل هیدرولیکی IR60 ساخت ایران، روز ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ با حضور دکتر مینوئی فر مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌ مدیره و معاونت سلامت شرکت متد ، دکتر والی سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی ، کارشناسان ارتز و پروتز و جمعی از جانبازان معزز جهت تست محصول، در پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان برگزار شد.n

محورهای این کارگاه نقش مفصل زانو در خدمات پروتز بالای زانو و شاخص‌های ارزیابی، کاربرد مفاصل زانوی مصنوعی در سالمندان قطع عضو، مفاصل مکانیکی و هیدرولیکی ساخت ایران و نصب نمونه مفاصل و دریافت بازخورد کوتاه مدت بود. دکتر الهه فرجی، پژوهشگر گروه پژوهشی تجهیزات پزشکی و توانبخشی در این نشست مقاله‌ای با عنوان مفاصل زانوی مصنوعی در سالمندان قطع عضو را ارائه نمودند و فرمودند بین سالمندی که قطع عضو شده و قطع عضوی که سالمند شده نیازهای یکسانی در ارائه خدمات وجود ندارد. دکتر احسان روحانی، رئیس پردیس پارک علم و فناوری نجف آباد در این نشست محصولات شرکت دانش‌بنیان توان بخش طب فرتاک به ارائه گزارشی از محصولات این شرکت دانش‌بنیان برای حل مسائل جانبازان پرداخت. دکتر عباس والی، سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان در این کارگاه بر حمایت از شرکت‌های دانش‌ بنیان برای خدمت‌رسانی به جانباز قطع عضو تاکید کرد. مهندس عقیل اسدی، مشاور مدیرعامل شرکت متد با تاکید بر ارائه خدمت به جانبازان با استفاده از ظرفیت‌هایی که داریم، گفت: هدف شرکت متد این است که به روزترین خدمات را با وجود تحریم‌ها به جانبازان ارائه دهد. دکتر رحیم پور معاون سلامت شرکت متد اظهار داشت: سیاست اصولی بنیاد در رابطه با ارائه خدمات به جانبازان گرامی بر این است از بهترین فن آوری‌های دنیا استفاده نماید. این امر باعث ایجاد انگیره برای شرکت‌های دانش بنیان گردید تا با رقابت با محصولات وارداتی به فن آوری‌های نوین دست یافته و سبد کالای مورد نیاز گروه هدف را بروز و تکمیل نمایند.

در خاتمه، دکتر جواد مینوئی‌فر مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره شرکت متد با اشاره به نیازهای جانبازان معزز و شایستگی آنان برای بهره‌مندی از بهترین محصولات، تأکید کرد: «شرکت متد همواره پشتیبان و حامی تولیدات داخلی و تلاش جوانان ایرانی است» و ابراز امیدواری نمود با تداوم این تلاش‌ها، مفصل هیدرولیکی IR60 به زودی با بالاترین کیفیت و عملکرد جایگزین محصولات وارداتی گردد و نیازهای جامعه هدف و همچنین سایر معلولین با هزینه‌ای مناسب تأمین شود.

برای دیدن عکس های کارگاه مطالعه بیشتر را کلیک نمایید.

Featured

برگزاری نشست تخصصی با مرکز آموزش بهداری ارتش جمهوری اسلامی ایران(مرابهی)

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان روز شنبه 8 شهریور ماه نشستی تخصصی با حضور سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان، فرمانده مرکز آموزش بهداری ارتش جمهوری اسلامی ایران(مرابهی) در سالن شهید رهنمون پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان برگزار شد.

IMG 3423در این جلسه که روسای گروههای پژوهشی پژوهشکده  و رئیس آموزش، رئیس هنرستان بهداری، معاون هنگ دانش آموختگان، معاون دانشکده بهداشت روسای جنگ نوین و رئیس تحقیق و پژوهش مرکز مرابهی نیز حضور داشتند ضمن معرفی هر دو مرکز، ظرفیت‌های علمی، تحقیقاتی و اجرایی دو مجموعه مورد بررسی قرار گرفت و بر اهمیت توسعه همکاری‌های مشترک به‌ویژه در حوزه پایش سلامت و آموزش تخصصی پزشکان برای مقابله با شرایط جنگی احتمالی تأکید شد.

در همین راستا، مقرر گردید تفاهم‌نامه‌ای میان دو مجموعه به امضا برسد که زمینه‌ساز اجرای برنامه‌های مشترک آموزشی، پژوهشی و عملیاتی خواهد بود. همچنین یکی از اقدامات اولیه در قالب این همکاری، برگزاری یک دوره آموزشی تخصصی برای پزشکان با محوریت "پایش سلامت و آمادگی در شرایط بحرانی و جنگی" خواهد بود.

پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان همواره بر توسعه همکاری‌های علمی-کاربردی با نهادهای نظامی و دفاعی تأکید داشته و این رویکرد را در راستای ارتقاء سلامت عمومی و آمادگی راهبردی کشور می‌داند.

Featured

برگزاری جلسه گزارش عملکرد یکساله پژوهشکده

IMG 3146

روز سه‌شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۴، جلسه‌ای با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌مقدم نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکتر عباسپور معاون بهداشت و درمان، دکتر جواد مینوئی‌فر مدیرعامل شرکت متد، دکتر والی سرپرست پژوهشکده، جمعی از مدیران و معاونان بهداشت و درمان و رئیس کمیسیون پزشکی در سالن جلسات حوزه نمایندگی ولی‌فقیه برگزار شد.
در این نشست، گزارش یک‌ساله پژوهشکده و سایر ادارات کل معاونت بهداشت و درمان ارائه گردید. دکتر والی در گزارشی به فعالیت‌های پژوهشکده پرداخت و بر اهمیت پژوهش و نوآوری و لزوم همکاری‌های بین‌سازمانی تأکید کرد.
همچنین دکتر عباسپور، معاون بهداشت و درمان، استفاده کاربردی از نتایج پروژه‌های پژوهشی در اقدامات اجرایی را ضروری دانست و خواستار پیوند هرچه بیشتر فعالیت‌های پژوهشی با خدمات درمانی شد.
در پایان حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌مقدم با اشاره به نقش پژوهش در ارتقای کیفیت خدمات به جامعه ایثارگران، تأکید کرد: پژوهش باید مبنای سیاست‌گذاری‌ها قرار گیرد و پژوهشکده می‌تواند بازوی توانمند اجرای برنامه‌ها باشد

Featured

جلسه بررسي ميزان پاسخگویی و رضايت‌مندي جامعه تحت پوشش بيمه تكميلي دی در بنياد شهيد و ایثارگران از خدمات بيمه‌اي: فاز 5

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان، دومین جلسه اندیشه ورزی با موضوع "بررسي ميزان پاسخگویی و رضايت‌مندي جامعه تحت پوشش بيمه تكميلي دی در بنياد شهيد و ایثارگران از خدمات بيمه‌اي: فاز 5" در روز شنبه 10 خرداد ماه در سالن جلسات معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد. در این جلسه که با حضور معاون محترم بهداشت و درمان، سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان، مدیرکل محترم درمان و تنی چند از مدیران معاونت و کارشناسان برگزار شد، اصلاحات انجام شده بر روی فرم های خدمات بستری و سرپایی مورد ارزیابی مجدد قرار گرفت.

WhatsApp Image 2025 06 01 at 05.13.00آقای دکتر عباسپور معاون محترم بهداشت و درمان با ذکر این نکته که ارزیابی کیفیت خدمات این امکان را می‌دهد که کیفیت خدمات ارائه شده به ایثارگران را ارزیابی و نقاط قوت و ضعف خدمات را شناسایی کنیم. همچنین نتایج این رضایت‌سنجی می‌تواند به عنوان مبنایی برای بهبود سیاست‌ها و برنامه‌های بهداشتی و درمانی ما عمل کند. با توجه به نیازها و خواسته‌های ایثارگران، می‌توانیم خدمات بهتری ارائه دهیم. علاوه بر آن با نشان دادن توجه به نظرات و نیازهای ایثارگران، می‌توانیم اعتماد جامعه را به سیستم بیمه و خدمات درمانی تقویت کنیم. این امر می‌تواند به افزایش مشارکت و همکاری ایثارگران در برنامه‌های بهداشتی منجر شود. ایشان به اعضای تیم پژوهش تاکید کرد با اصولی ترین متد و بدون در نظر گرفتن منافع بنیاد و بیمه طرح را اجرا و نتایج آن را گزارش کنند.آقای دکتر والی سرپرست پژوهشکده نیز در ادامه تایید کرد که تیم پژوهشی در راستای خدمت رسانی به ایثارگران تمام تلاش خود را برای انجام پژوهش با بهره مندی از تجربیات بهترین اساتید کشور خواهد کرد. این جلسات برای نهایی شدن فرم ها و پروپوزال طرح ادامه خواهد داشت.

Featured

دومین جلسه هوشمندسازی با محوریت ارتقاء سلامت جامعه هدف برگزار شد

چهارشنبه، ۷ خرداد ۱۴۰۴ دومین جلسه از سلسله نشست‌های هوشمندسازی با محوریت حوزه سلامت در محل شرکت متد برگزار شد. این نشست با حضور آقای دکتر مینوئی فر مدیرعامل شرکت متد ، رئیس هیئت‌مدیره ، اعضای هیئت‌مدیره و مدیران این شرکت، همچنین آقای دکتر والی سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان ، کارشناسان پژوهشکده ، آقای دکتر کاظمی مدیرعامل شرکت بن تک و نمایندگان اپلیکیشن لاکتو تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت متد هدف اصلی این جلسه، بررسی راهکارهای هوشمندسازی در حوزه سلامت با تمرکز بر جامعه هدف با سنین بالا و نیازهای خاص آنان بود. در آغاز جلسه، اپلیکیشن «لاکتو» به عنوان یکی از ابزارهای نوین در حوزه پایش سلامت معرفی شد. این اپلیکیشن قابلیت پایش فردی وضعیت سلامت کاربران را داشته و تحلیل‌های جامع و دقیقی را ارائه می‌دهد.

2Untitledدر ادامه نشست، آقای دکتر مینوئی با تأکید بر اینکه بخش زیادی از جامعه هدف، سالمندان و افراد دارای محدودیت در تردد به مراکز درمانی هستند، اظهار داشت:
«با بهره‌گیری از فناوری‌های هوشمند، می‌توانیم فرآیند خدمت‌رسانی را برای این قشر آسان‌تر کنیم و از بروز بسیاری از مشکلات پیشگیری به عمل آوریم.»آقای دکتر رحیم‌پور نیز با اشاره به اهمیت پایش منظم برای افراد پرخطر افزود:
«بخش قابل توجهی از جامعه هدف نیازمند پایش‌های دوره‌ای هستند و استفاده از ابزارهای هوشمند می‌تواند به کاهش هزینه‌ها و افزایش سطح سلامت کمک شایانی کند.»در همین راستا، آقای دکتر والی نیز عنوان کرد:
«پیشگیری همواره مقدم بر درمان است و با تحلیل داده‌های دریافتی از بیماران، امکان ارائه خدمات بهتر و هدفمندتر فراهم می‌شود.»
آقای دکتر کاظمی با انجام بررسی تخصصی اپلیکیشن «لاکتو»، نقاط قوت و ضعف آن را مورد تحلیل قرار داد و ضمن استقبال از همکاری‌های گسترده‌تر، آمادگی خود را برای تعامل بیشتر در زمینه هوشمندسازی سلامت اعلام کرد.

در پایان جلسه، حاضران ضمن جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده، بر لزوم برگزاری نشست‌های تخصصی‌تر و تمرکز بر طراحی رابط کاربری ساده و قابل فهم، متناسب با شرایط سنی جامعه هدف و دشواری کار با ابزارهای هوشمند برای این گروه، تأکید کردند.

ezterabzodaee 1 

impacts of landmine iran